marime text:

Liderul spiritual al comunitatii musulmane din Romania, acuzat de inselaciune

Pelerinajul la Mecca este motiv de cearta intre musulmanii romani si liderul spiritual al comunitatii din Romania. Iusuf Murat este acuzat de inselaciune de o parte dintre musulmanii care au fost anul trecut in Arabia Saudita. Acestia sustin ca n-ar fi fost tratati pe masura banilor platiti. In replica, muftiul crede ca este o razbunare pusa la cale de adversarii care-i ravnesc functia.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Aflat la al doilea mandat de muftiu al comunitatii musulmane din Romania, Iusuf Murat este pentru a doua oara vizat de o ancheta a procurorilor, in urma unei plangeri venite chiar din partea confratilor. De asta data motivul este pelerinajul la Meca, de anul trecut. Nu toti cei care au ajuns in locul sacru al islamului ar fi fost multumiti de felul in care au fost tratati.

Iusuf Murat spune ca, intr-adevar, nu toti s-au bucurat de conditii foarte bune, dar nu este vina lui pentru ca nu el este responsabil. Sustine ca plangerea este mai degraba legata de alegerile de muftiu de anul acesta.

Muftiul Murat nu este deocamdata pus sub acuzare, dar la audierea de ieri a venit insotit de un avocat.

Muftiul Iusuf Murat este unul dintre cei mai tineri lideri musulmani din Europa.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu