marime text:

Justitia s-a indurat de baiatul de judecator Iustin Covei - eliberat dupa 1 an de arest preventiv!

Controversatul Iustin Covei, fiul unui judecator din Craiova, inchis la Rahova de un an de zile, va porni cat de curand in drum spre casa. Magistratii au fost de parere ca tanarul poate fi judecat in liberate, pentru presupuse infractiuni informatice.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Covei a fost arestat, alaturi de alte 12 persoane, dupa ce a scos din conturi 20 de milioane de euro. Lista problemelor sale cu justitia este insa mult mai bogata.

Acum un an, dupa primele cinci zile petrecute dupa gratii, Iustin Covei declara ca e "frumos" in arest. A incercat de multe ori sa convinga instanta ca a fost arestat degeaba si ca el nu este vinovat de acuzatiile ce i se aduc. Iata ca dupa 12 luni, a reusit sa impresioneze completul de judecata.

Fiu de judecator in Craiova, Covei a fost de-a lungul anilor implicat in mai multe scandaluri. Nu s-a multumit sa fie simplu privitor, la un concurs de tuning. Si cum nu a fost lasat sa participe, a mutat spectacolul pe drum.

Si in februarie anul trecut, s-a dat in spectacol la un raliu, din acelasi motiv - nu a fost lasat sa participe, pentru ca, sustin organizatorii, nu respecta regulile.

Baiatul judecatorului Marian Covei are 22 de ani si probleme cu legea din adolescenta. A fost prins la volan fara permis si a provocat mai multe accidente.

Unul dintre cele mai grave incidente in care a fost implicat s-a derulat acum 6 ani. Iustin Covei ar fi lovit un baiat de 18 ani, cu o rozeta metalica, arma alba folosita de gastile de cartier. Tanarul a ajuns la spital si a ezitat sa depuna plangere pentru ca - sustine el - ar fi fost amenintat de Covei. Politistii i-au intocmit atunci lui Covei un dosar penal. Cinci a strans in total. In nici unul dintre cazuri nu s-a dispus inceperea urmaririi penale.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu