marime text:

Irinel Columbeanu vrea sa dovedeasca in instanta ca Monica a practicat prostitutia!

Fara menajamente, Irinel Columbeanu a decis luni sa ii dea lovitura de gratie sotiei sale in procesul care trebuie sa stabileasca alaturi de cine va ramane fiica lor Irina, pana la finalul divortului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Miliardarul de la Izvorani le-a dat judecatorilor marturiile unor prostituate care ar asocia-o si pe Monica Columbeanu cu cea mai veche profesie din lume!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariucrising (2011-04-12 18:32:47)
ptr.FLORIN de la baietii adevarati din Bacau multa,multa smintina pe fatza,boritai sirma pe fatza de burete prost ce esti!mi se rupe si de IRI si de MONI ,nici cu tine,dinpotriva i/ti doresc sa fii iubit de tot Bacaul in kuur si in gura
raspunde »
Cosmina (2011-04-05 15:14:01)
Auzi acolo ce sa iti spun...dupa 5 ani de stat cu ea si sa nu uitam ca ii sotia lui...cica a fost prostituata....urat din partea lui ca este mama copilului lui ,si daca ar fi adevarat el nu ar trebui sa dezvaluie aceste treburi....penibili...
raspunde »
pt Florin (2011-04-04 15:05:20)
Florine esti un BOU, ca si nemernicul asta de Columbeanu....asta demonstreaza ca banii nu fac omul DOMN, iar tu esti demonstratia ca prostul e prost si in Romania si peste hotare, daia ca tine ne fac de minune si pe dincolo.......Nemernicu asta de columbeanu este si urat si prost, sper din suflet sa ii fie incredintata fetita Monicai....SA NU MAI SCUIPE IN FARFURIA DIN CARE A MANCAT!!!!!
raspunde »
lol (2011-04-04 15:04:12)
a descoperit apa calda si asta....mosule noi stiam inaintea ta ce a facut sotia ta inainte sa o cunosti tu ! spartule :))
raspunde »
florin spania (2011-04-04 13:58:02)
buna domnul irinel,sunteti tare de tot,nu lasati pe irinuca la prostituata de monica,tot timpul sa folosit de numele dumneavoastra,pacat ca sunteti un om super si si_a batut joc de bunatatea dumneavoastra,sa ii fie rusine,sa mearga la bacau de unde o venit.uuuuuuuu.
raspunde »