marime text:

Irinel Columbeanu si-a jucat ultima carte in incercarea de a-si recupera fetita

Miliardarul a cerut revizuirea hotararii prin care Tribunalul ii daduse castig de cauza sotiei sale. Magistratii au ramas insa pe pozitii si au considerat ca Irina trebuie sa stea alaturi de mama ei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa ce a pierdut acum o luna si jumatate custodia fetitei, Irinel Columbeanu a deschis doua noi procese: in primul a cerut revizuirea deciziei date de Tribunal prin care Irina era trimisa langa mama, cel putin pana la finalul procesului de divort. In al doilea, avocatii miliardarului cerusera rectificarea deciziie pe motiv ca judecatorii ar fi consemnat eronat afirmatiile omului de afaceri si mai mult, le-ar fi interpetat in defavoarea lui.

Ei bine, acest al doilea proces este programat sa fie judecat abia luna viitoare, ori Irinel Columbeanu si-ar fi dorit ca revizuirea sa fie judecata abia dupa aceea. De asta a si lipsit joi si nu s-a intalnit cu Monica, venita cu avocatii sa combata cererea sotului ei.

Cum judecatorii nu au mai avut rabdare, decizia de joi este fara echivoc si extrem de defavorabila reclamantului de la Izvorani. Asa incat, Irina ramane in continuare alaturi de mama ei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu