marime text:

Irinel Columbeanu a plans si a tunat - "Odiosii de la Protectia Copilului sunt obligati sa intervina!"

Fetita si tatal ei au fost protagonistii unor scene tulburatoare, chiar la poarta institutiei. Omul de afaceri a izbucnit in plans. Pe de alta parte, doamna Columbeanu poate rasufla usurata.
Irinel Columbeanu a plans si a tunat -  Odiosii de la Protectia Copilului sunt obligati sa intervina!

De aproape o saptamana, Monica Columbeanu lucreaza in afara tarii. Sora Monicai, Ramona a luat-o pe Irina in custodie printr-un proces verbal. Ramasa doar cu matusa, copilul a izbucnit in plans atunci cand a trebuit sa isi ia ramas bun de la tatal sau in fata gradinitei.

Dupa doua luni de monitorizari si evaluari, inspectorii de la Protectia Copilului considera ca fetita nu a fost supusa la abuzuri fizice sau psihice din partea mamei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariumircea (2011-05-10 15:28:24)
subrscriu la absolut tot ce TOTO a scris mai jos...insa nu e timpul pierdut o sa se adune si Irninel si o sa o faca bine de tot
raspunde »
Toto (2011-05-10 11:39:40)
Ce morti matii vrei mai credstina ? El isi iubeste copilul, pe cand ma-sa se fwte acuma in afara pentru cateva mii de euro ca sa-si ia casa. Protectia copilului niste sclavi, ***** in gura, nush dc drq ia incredintat fata lu` zdreamtza aia jegoasa, el de bine de rau are o casa unde sa stea fata, are bani, are tot, masa nu are nici dupa ce sa bea apa si vrea fata. ***`o in gura s`o *** de jigodia drq. Eu daca eram in locu` lui le rupeam capu` si nu alta.
raspunde »
cridstina (2011-05-10 09:37:23)
cel mai patetic om pe care l-am putut vedea in viata mea , hai sictir pedofilule cu teatru tau eftin de doi bani
raspunde »