marime text:

Monica Columbeanu a pierdut custodia fiicei! Irina, incredintata tatalui!

Judecatoria Buftea a decis, luni dupa-amiaza, incredintarea Irinei lui Irinel Columbeanu, hotararea putand fi contestata la Tribunalul Bucuresti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Judecatoria Buftea a luat, luni, in discutie o cerere in care Irinel Columbeanu solicita incredintarea fiicei sale pana la pronuntarea definitiva a divortului.

Instanta a dispus ca Irinel Columbeanu sa preia custodia fiicei sale, insa decizia nu este definitiva, putand fi contestata la Tribunalul Bucuresti.

Tribunalul Bucuresti a decis, in 4 aprilie, ca Irina sa fie incredintata temporar mamei ei, Monica Columbeanu, admitand astfel recursul acesteia fata de decizia Judecatoriei Buftea, care daduse fetita in grija tatalui, pana la solutia finala privind divortul.

Monica Columbeanu a luat-o pe Irina de la Izvorani in 15 aprilie, dupa ce, in urma investirii cu titlu executoriu a deciziei Tribunalului Bucuresti, a venit de la resedinta sotului ei insotita de un executor judecatoresc, avocati si politie.

La termenul de luni, magistrata de la Judecatoria Buftea a fost recuzata de avocatii fotomodelului Monica Columbeanu, din motive de partinire fata de sotul clientei lor, cererea apararii fiind insa respinsa, desi nu i s-a permis sa-si prezinte solicitarea in scris, motivat si documentat.

"Judecatoria Buftea a respins ca nelegala cererea Monicai Columbeanu privind faptul ca ancheta sociala privind solutionarea solicitarii de reincredintare a minorei sa se faca la noul apartament al acesteia din sectorul 2 al Capitalei, pe motiv ca Monica ar fi ascuns existenta acestui domiciliu, «dovedind partinire si lipsa de obiectivitate»", au informat, luni, avocatii Tripona Murgu si Ionut Dojana.

Astfel, avocatii Monicai Columbeanu (aflata in proces de divort cu omul de afaceri Irinel Columbeanu) au recuzat-o pe judecatoare.

"Modul de solutionare a acestei instante dovedeste partinire. Ne-a fost incalcat dreptul de a prezenta in scris, motivata si documentata, cererea de recuzare", precizeaza avocatii fotomodelulului.

Ei mai spun ca o hotarare judecatoareasca de reincredintare a Irinei catre Irinel Columbeanu nu va avea efecte juridice pana ce decizia Tribunalului Bucuresti din 4 aprilie nu va fi desfiintata.

Monica Columbeanu este plecata in Statele Unite, unde are de onorat un contract.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu