marime text:

Interlopul Ragalie, inchis pentru tentativa de omor, vrea in libertate 3 luni! Vezi ce sanse are

Temutul interlop bucurestean Margean Ragalie, condamnat la inchisoare dupa ce a incercat sa omoare doi politisti, vrea sa verifice daca pe judecatori i-a cuprins spiritul Craciunului.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.El le-a cerut vineri magistratilor sa ii ofere o vacanta de trei luni pe timpul sarbatorilor de iarna, ca sa fie alaturi de cei cinci copii ai sai. Si a mizat pe omenia lui pe parcursul pledoariei...

Primul argument - cinci copii - unul cu probleme de sanatate, care are nevoie de tata sa ii fie alaturi intr-un program de reabilitare. Apoi, ca nimeni nu ii intretine - cocubina nu lucreaza.

Cel mai important argument e ca dupa doi ani petrecuti dupa gratii, temutul interlop si-a dat seama cat rau a facut atunci cand a lovit cu toporul un politist in cap si pe un altul l-a taiat cu cutitul si vrea sa guste din nou din aerul libertatii.

Avocatul a reusit sa convinga vecinii sa scrie caracterizari potrivit carora Margean Ragalie este un ins cum altul nu prea gasesti: politicos, cuminte, saritor, un om gata sa sa sara in ajutorul semenilor sai, chiar sa le faca, daca e cazul cumparatiuri, unor batrani.

Mai mult, spune avocatul, Ragalie ar avea asigurat pe perioada intreruperii executarii pedepsei si un loc de munca.

Sindicatul Omenia ar vrea sa il angajeze ca sa aiba bani cu care sa isi intretina familia de sarbatori si dupa Anul Nou.

Tribunalul Bucuresti va lua o decizie dupa pranz.

Ragalie a fost arestat in august 2008, dupa ce a lovit in cap un politist cu un topor, iar pe un altul l-a taiat cu cutitul. Justitia l-a gasit vinovat de tenativa de omor.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu