marime text:

Irinel Columbeanu: "Nu stiu cum un copil este incredintat ca un sac de cartofi, poate si de box"

Rasturnare de situatie in crancenul razboi dintre domnul si doamna Columbeanu. Fetita cuplului, Irina, va sta cu mama, cel putin pana la finalizarea divortului. Tribunalul Bucuresti a luat decizia luni dupa-amiaza, iar Monica a primit-o cu lacrimi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pe de alta parte, in toata aceasta perioada, omul de afaceri trebuie sa plateasca lunar 2.000 de lei, pensie alimentara pentru cea mica. Hotararea instantei trebuie respectata, asa ca la resedinta din Izvorani e mare agitatie.

Sotii Columbeanu parasisera tribunalul cand completul de trei judecatori a luat decizia in unanimitate: Monica o recastiga pe Irina, pana la finalizarea divortului. Vestea l-a uluit pe milionar.

In numele Monicai Columbeanu au vorbit din nou avocatii.

Irinel si Monica s-au intalnit dis de dimineata in sala de judecata, unde omul de afaceri a atacat-o fara menajamente - a depus la dosar mai multe marturii ale unor prostituate, care vorbesc despre sotia sa ca despre o colega de breasla.

In spatele usilor inchise, doamna Columbeanu a venit cu noi pretentii in procesul de divort, afirmand ca o parte din bunurile familiei i s-ar cuveni de drept. Intre ele - spune Monica - afaceri, terenuri si chiar celebra pictura a lui Sabin Balasa din interiorul vilei din Ilfov.

Urmatorul termen de judecata in procesul de divort a fost stabilit peste o luna.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu