marime text:

Indonezienii ni-l livreaza pe Nicolae Popa, tatal FNI! Instanta a aprobat cererea de extradare

Nicolae Popa isi face bagajele pentru Romania, dupa zece ani in care a stat departe de tara, dar mai ales de puscarie. Si totusi, intr-un tarziu, autoritatile indoneziene au acceptat ca tatal FNI sa fie extradat, la cererea oficialilor de la Bucuresti. Lipseste doar semnatura presedintelui acestei tari.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Nicoale Popa va ajunge in Romania peste cateva luni. Instanta indoneziana a decis miercuri ca cererea Romaniei de extradare a fostului presedinte Gelsor sa fie aprobata.

Decizia este definitiva, insa documentele trebuie sa-si urmeze cursul inainte ca Popa sa ajunga la Bucuresti sub escorta.

Actele vor fi trimise la presedintele Indoneziei, care trebuie sa-si dea avizul. Apoi, aprobarea va ajunge la ministerul justitiei, care va infoma poltiia.

Atunci, Interpolul va trimite o echipa care sa il aduca sub paza pe Nicoale Popa. Acesta urmeaza sa petreaca 15 ani in inchisoare, dupa ce a fost gasit vinovat de prabusirea Fonului National de Investitii.

Popa ajunge in tara dupa ce zece ani s-a ascuns de autortiatile romane. In perioada in care a locuit in Indonezia, el ar fi fost sprijinit finaincar de catre omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu. Acesta din urma a fost pus sub acuzare pentru favorizarea infractorului.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu