marime text:

INCREDIBIL! Un fotbalist evadat dintr-o inchisoare din Franta venise sa dea probe in Romania!

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi au constatat, marti, ca alte doua mandate europene au fost emise de Tribunalul de Mare Instanta din Nisa pe numele jucatorului Diaby Ismael, care a fost retinut pe aeroportul din Iasi.
INCREDIBIL! Un fotbalist evadat dintr-o inchisoare din Franta venise sa dea probe in Romania!

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi au instrumentat doua mandate europene, prin care s-a solicitat predarea jucatorului Diaby Ismael, in vederea judecarii pentru o infractiune de evadare, respectiv in vederea executarii unui rest dintr-o pedeapsa de 6 luni inchisoare, aplicata pentru comiterea unor infractiuni de furt.

"Diaby Ismael se afla deja in stare de arest in Romania, ca urmare a unui alt mandat european de arestare emis tot de Tribunalul de Mare Instanta din Nisa, prin care s-a solicitat predarea sa pentru executarea unei pedepse de 9 luni inchisoare aplicata pentru comiterea unei infarctiuni de furt, distincta de faptele ce fac obiectul mandatelor europene instrumentate astazi (n.r. - marti)", a declarat procurorul general Iulian Ispir.

Magistratii de la Curtea de Apel Iasi au admis, vinerea trecuta, cererea autoritatilor franceze de a-l extrada pe jucatorul in varsta de 21 de ani, din Republica Guineea. Potrivit anchetatorilor, acesta a fost condamnat de Tribunalul de Mare Instanta din Nisa la noua luni de inchisoare pentru furtul unui autoturism.

Diaby este legitimat ca fotbalist la Unione Sportiva Calcio Colognese, din regiunea Lombardia, echipa care activeaza in seria D in campionatul italian. Acesta venise din Italia in Romania pentru a sustine probe la FC Botosani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu