marime text:

Inca 27 de zile de inchisoare pentru senatorul Catalin Voicu

Oricat si-a dorit ca Invierea sa-l prinda acasa, langa ai lui si oricat a sperat ca Inalta Curte de Casatie si Justitie ii va admite recursul, senatorul Catalin Voicu a aflat ca il asteapta alte 27 de zile in arest. Magistratii au decis sa-i respinga cererea, dupa o sedinta publica pentru cateva minute si secreta apoi, la cererea avocatului. Parlamentarului, incarcerat intr-un caz de coruptie, i s-a facut din nou rau, chiar dupa incheierea pledoariilor.
Inca 27 de zile de inchisoare pentru senatorul Catalin Voicu

Catalin Voicu a fost adus in catuse la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in jurul orei 10.00. A pasit pe acelasi culoar pe care venise liber, acum trei zile. Adus in sala de judecata, instanta a fost de acord ca presa sa aiba acces la proces.

Palid, Voicu a stat cu privirea in pamant pana cand avocatul sau a cerut ca sedinta de judecata sa fie secreta, invocand presiunea mediatica "uriasa si devastatoare" la care a fost supus clientul sau, dar si calitatea celorlalte persoane din acest dosar. Jurnalistii au fost scosi din incapere.

Catalin Voicu nu a asteptat ca instanta sa se pronunte. A fost dus inapoi la Spitalul penitenciar Jilava. Senatorul este acuzat de trafic de influenta, dupa ce le-ar fi promis mai multor oameni de afaceri ca ii ajuta sa-si rezolve problemele cu dosarele civile sau penale pe care le aveau pe rolul unor instante.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu