marime text:

Guru Gregorian Bivolaru, scapat de instanta! I s-au prescris faptele

Sa vedeti magie! Gregorian Bivolaru, fondatorul Miscarii de Intergrare Spirituala in Absolut, a scapat de o mare parte dintre acuzatiile aduse de procurori. Instanta de la Sibiu l-a gasit nevinovat pentru cinci infractiuni, iar pentru alte trei a constatat ca faptele s-au prescris.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Infractiunile de coruptie sexuala, act sexual cu un minor si trecere frauduloasa a frontierei s-au prescris, a anuntat instanta de la Sibiu. Adica, a trecut prea mult timp de la constatarea lor si pana in prezent.

In acelasi timp, judecatorii au decis sa il achite pe Gregorian Bivolaru pentru celelalte acuzatii legate de relatia sexuala a acestuia cu o minora. Guru ramane in continuare pe lista urmaritilor general, iar decizia judecatorilor poate fi atacata cu apel.

Nu trebuie uitat ca el mai este judecat si intr-un alt dosar la Cluj, dosar in care nu s-a dat deocamndata niciun verdict.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu