marime text:

Gregorian Bivolaru nu va primi cei 30.000 de euro de la stat, pe care i-a cerut in instanta. VEZI motivul

Vesti proaste pentru guru Gregorian Bivolaru. Liderul spiritual al MISA, nu va primi asa cum spera 30.000 de euro cerute drept despagubire din partea statului pentru cele 3 condamnari suferite inainte de 1989.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Aflat in continuare in Suedia, de frica sa nu fie arestat in Bucuresti, Guru Bivolaru a aflat joi de la avocatul sau ca o parte din legea pe care s-a bazat cand a deschis procesul a fost declarata neconstitutionala.

Pe de alta parte, incercarea avocatului sau de a convinge instanta invocand Codul Civil este tardiva - fapta s-a prescris deja.

Judecatorii Tribunalului Bucuresti vor lua joi decizia finala, dupa ce avocatul lui Bivolaru a cerut sa fie acceptate ca probe o carte si un film documentar.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuasta e bolnav psihic... (2011-02-23 00:09:04)
Acest individ e bolnav psihic.Se vede pe fata si privirea lui.Are numai orgasme in cap.Delireaza pe fond mistic.A denigrat scoala romaneasca de yoga.O scoala cu oameni seriosi si care cercetau stiintific fenomenul yoga.Si mai are tupeul sa mai ceara bani.
raspunde »
stefan (2011-02-10 14:21:17)
Va "felicit" pentru "povestirile adevarate" difuzate pe 8 si 9 februarie curent! Vorba lui Nenea Iancu - ati auzit de Nenea Iancu? - postul vostru are "apucaturi americane"! Halal voua! Veti avea un "frumos viitor"!... Parol!!!
raspunde »