marime text:

Glumele pe youtube se platesc - afla cum s-a imbogatit un tanar de care a ras tot internetul!

Peste 900 de milioane de vizualizari - atatea se estimeaza ca ar avea in total clipul cunoscut generic drept "Star Wars Kid". Singurii care nu vor mai rade niciodata la acest clip sunt chiar cei care l-au urcat pe internet.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanarul canadian, Ghyslain Raza s-a filmat folosind o crosa de golf pe post de sabie laser, precum celebrul personaj Darth Maul din seria Razboiul Stelelor. Caseta a fost lasata in subsol, de unde a fost furata de cativa colegi ai baiatului care au urcat clipul pe orice site unde acest lucru era posibil.

A devenit rapid unul dintre cele mai raspindite "virale" din istoria internetului. Ceea ce putini stiu insa e ca baietii care au urcat clipul au ajuns sa ii plateasca colegului lor suficienti bani cat sa-si cumpere o casa.

Raza a trebuit sa renunte la scoala din cauza hartuirii constante si sa urmeze un tratament psihiatric.

Parintii lui au lansat un proces de 250.000 de dolari impotriva familiilor celor patru copii care au urcat clipul pe internet. Cazul s-a rezolvat printr-o intelegere, suma platita cu adevarat nefiind facuta publica, dar surse spun ca ar fi de peste 150.000 de dolari.

Totul pentru o simpla gluma.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu