marime text:

Gigi Becali, obligat sa-i plateasca lui Dorinel Munteanu 270.000 de dolari!

Gigi Becali este bun de plata. Si nu in scopuri caritabile! Justitia il obliga pe milionar sa ii dea lui Dorinel Munteanu 270.000 de dolari. Actualul antrenor al Otelului l-a dat in judecata, pentru ca in perioada in care a jucat la Steaua, clubul din Ghencea nu i-a platit taxele catre stat, iar el a avut probleme.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dorinel Munteanu nu ar fi intrat niciodata in proces cu Steaua - o spune chiar el - daca fiscul german nu l-ar fi somat sa achite impozite restante aferente perioadei ianuarie 2004 - iunie 2005, in valoare de aproape 100.000 de euro. Era exact perioada in care actualul antrenor al campioanei Otelul Galati jucase pentru Steaua Bucuresti si in care lunar primise un salariu de 15.000 de dolari lunar.

Cum neamtul nu s-a inteles cu oficialii clubului Steaua, a angajat o casa de avocatura, care a cerut in instanta obligarea echipei din Ghencea sa ii achite catre bugetul de stat si cel al asigurarilor din Romania toate impozitele datorate salariului sau.

Si Dorinel Munteanu a castigat irevocabil disputa. Curtea de Apel Bucuresit a confirmat practic decizia tribunalului, de la sfarsitul anului trecut, cand Steaua a fost obligata sa ii achite sportivului darile sociale catre stat.

George Becali a refuzat sa comenteze noua victorie a lui Dorinel Munteanu, asta probabil si pentur ca nu primise informatia de la avocatii sai. In tot acest timp, aparatorii lui Dorinel Munteanu vor trebui sa faca demersurile necesare pentru ca decizia judecatorilor sa fie pusa in aplicare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu