marime text:

Fiul lui Ion Tiriac da statul in judecata si cere despagubiri de 1,3 milioane de euro

Ion Alexandru Tiriac, fiul omului de afaceri Ion Tiriac, da statul roman in judecata si cere in instanta aproape 1,3 milioane de euro. Suma ar reprezenta daune morale si materiale pentru orele petrecute la Parchet, in dosarul "Cocaina pentru VIP-uri".
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Vorbim de celebrul dosar anchetat in iunie 2004, cand fiul lui Ion Tiriac a fost cercetat pe procurori pentru trafic, consum de droguri si punerea la dispozitie a locuintei in vederea consumului de droguri.

Ion Alexandru Tiriac a fost achitat definitiv, asa ca acum a dat statul roman in judecata. Si la Bucuresti si la CEDO. Un calcul simplu ne arata ca cere despagubiri de aproape 2.500 de euro pentru fiecare minut in care a dat cu subsemnatul in fata anchetatorilor.  

Fiul magnatului Tiriac vrea banii pentru suferinta pe care sustine ca i-ar fi provocat-o perioada in care a fost retinut, dar si pentru recuperarea banilor cheltuiti la proces sau a situatiilor in care a pierdut in afaceri, pentru ca nu a putut parasi Romania.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu