marime text:

Dupa un an dupa gratii, suspectii in cazul jafului de la Banca Transilvania au fost eliberati!

Cazul jafului de la Banca Transilvania din Cluj, de acum 2 ani, pare in acest moment unul cu autori necunoscuti. Cei doi principipali suspecti, care au stat intr-o celula mai bine de un an, au pasit joi in libertate.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."Probele procurorilor sunt insuficiente", a decis instanta, asa ca tinerii au si parasit penitenciarul Gherla.

Andrei Hosu si Bogdan Baciu, amandoi de 21 de ani, au stat un an si patru luni dupa gratii, pentru ca au fost considerati principalii suspecti in cazul jafului de la banca Transilvania. Procurorii au fost convinsi ca ei sunt cei doi indivizi mascati care au furat in mai putin de un minut 60.000 de euro.

Avocatii lor au dovedit ca cei arestati sunt mai scunzi decat cei care apar pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere. Mai exact, cu sase si noua centimetri.

O alta proba pe care au avut-o procurorii, dar insuficienta pentru a-i tine dupa gratii a fost o proba ADN gasita in casierie. Si aceasta a fost contestata.

Cei doi tineri vor fi cercetati in stare de libertate si nu au voia sa paraseasca localitatea.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu