marime text:

Dorinel Munteanu audiat in dosarul coruptiei din fotbal

Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Otelul Galati, este citat pentru ziua de miercuri la DNA Pitesti, pentru a fi audiat in dosarul coruptiei din fotbal, in calitate de martor.
Dorinel Munteanu audiat in dosarul coruptiei din fotbal

Pionul principal in dosarul in care este audiat Dorinel Munteanu este omul de afaceri Cornel Penescu.

Dorinel Munteanu a ajuns la 10.30 la DNA Pitesti, fara avocat. A spus ca nu are emotii si nici macar nu stie in ce dosar va fi audiat: "Am fost citat de catre DNA ai m-am prezentat. Urmeaza sa vad ai eu despre ce este vorba."
 
Surse din randul anchetatorilor sustin ca dosarul in care este audiat Dorinel Munteanu ar avea legatura cu cazul Cornel Penescu. Acesta este acuzat ca ar fi intentionat sa corupa arbitrii.
 
Cornel Penescu a fost arestat initial pe 16 aprilie 2009, in dosarul "Mita in fotbal", sub acuzatiile de dare de mita, cumparare de influenta si initiere si constituire de grup infractional organizat. A fost trimis in judecata in stare de arest impreuna cu fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, si fostul director general al firmei Pic, Liviu Facaleata.
 
In 30 ianuarie 2010, Cornel Penescu, Liviu Facaleata si Gheorghe Constantin, au fost pusi in libertate, dar primii doi s-au intors in arest pe 11 mai 2010.
 
Penescu si Facaleata sunt implicati in dosarul in care fostul arbitru Ionica Serea si arbitrul Marius Martis, au fost arestati pentru fapte de coruptie.
 
Cornel Penescu, Liviu Facaleata, fostul arbitru Ionica Serea si arbitrul Marius Martis au fost trimisi in judecata de procurorii DNA, in stare de arest, pentru dare si luare de mita, respectiv complicitate la aceste infractiuni.
 
Cornel Penescu si Liviu Facaleata au fost pusi in libertate sub control judiciar, la sfarsitul saptamanii trecute.
 
Ramaneti pe CrimeTime.ro pentru mai multe detalii si imagini.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu