marime text:

Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru da in judecata Spitalul de Urgenta Iasi! Vezi care este motivul

Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru, acuzat de conducerea Spitalului de Urgenta Iasi ca a incasat ilegal aproape 30.000 de lei, intoarce foaia si vrea sa dea el in judecata institutia. Nu are de gand sa restituie niciun leu, ba mai mult, cere si daune.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In cazul in care ar castiga in instanta, Tudor Ciuhodaru vrea ca sefii lui sa plateasca vreme de un an tratamentul a trei copii care sufera de autism.

Doctorul este sigur ca dreptatea este de partea lui, dar pana sa depuna plangerea in instanta, Ciuhodaru asteapta sa primeasca o hartie oficiala de la managerul spitalului prin care sa ii fie aduse la cunostinta acuzatiile oficiale.

Disputa dintre medicul iesean si directorul spitalului a inceput in urma cu doua zile, cand managerul unitatii medicale l-a acuzat pe Tudor Ciuhodaru ca a fost platit ilegal pentru ore de munca ce totalizeaza 151 de zile, timp in care ar fi fost de fapt in Parlament, nu in Unitatea de Primire Urgente de la Iasi.

Cel atacat a sustinut insa ca totul este un atac politic aparut imediat ce si-a anuntat inscrierea in Partidul Conservator.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu