marime text:

Moni a cedat, Iri a refuzat! De ce divortul dintre cei doi e demn de Cartea Recordurilor

Divortul Columbenilor are sanse mari sa intre in Cartea Recordurilor ca unul interminabil. Culmea este ca luni ar fi putut sa plece fiecare pe drumul lui. Monica a suprins pe toata lumea cand a anuntat ca ii lasa milionarului fetita, dar a pus, firesc, niste conditii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tocmai pretentiile ei l-au determinat pe Irinel sa se intoarca brusc, la 180 de grade.

Asa ca soarta lor a ramas in mainile unui judecator.

Inainte sa ajunga la judecatorie, Irinel Columbeanu a trecut pe la biserica. S-a rugat ca finalul procesului sa fie cu noroc si i-a cerut duhovnicului sa-l miruiasca. Uleiul parfumat i-a ramas in frunte toata ziua.

Monica Columbeanu, in schimb, a intarziat la propriul divort. Probabil era obosita dupa ce duminica noapte s-a intors din Statele Unite. Putin a lipsit ca sedinta sa inceapa fara ea.

Pana la urma fotomodelul a venit cu o propunere cel putin surprinzatoare. A decis sa renunte la scandal fara discutii si a decis sa-i dea copilul lui, dxar a pus cateva conditii.

Mai exact, Irina ramanea la tatal ei, iar mama avea dreptul sa o viziteze si sa o ia din cand in cand in straintate. Si totusi, cand toata lumea credea ca aceasta casnicie se va incheia fara alte complicatii, Irinel Columbeanu a refuzat categoric varianta sotiei, pentru simplu motiv ca pretinde mult prea multa libertate in ceea ce o priveste pe fetita lor.

Monica a mai facut o concesie - nu mai vrea sa pastreze numele Columbeanu, asa ca si-l va recapata pe cel de domnisoara, Gabor. Instanta a ramas in pronuntare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu