marime text:

Divort cu scandal intre avocati. A platit 40.000 de euro ca sa afle ca sotul o insala

Cand la mijloc nu mai este iubire, poate fi rost de un divort cu scandal. O avocata din Bucuresti a investit 40.000 de euro pentru ca detectivii particulari sa stranga probe impotriva sotului banuit de infidelitate. Barbatul, tot avocat, crede ca-i victima unui plan diabolic prin care nevasta vrea sa ramana cu averea de peste un milion de euro si copilul. Ultimul cuvint il vor avea judecatorii.
Divort cu scandal intre avocati. A platit 40.000 de euro ca sa afle ca sotul o insala

Mariajul Ginei cu Catalin, mai tanarul ei coleg de breasla, a inceput in vara lui 2006, cand s-au cunoscut in instanta. Multi i-au invidiat, mai ales ca acum doi ani si patru luni a aparut in viata lor si un baietel. Si totusi ea s-ar fi simtit inselata si a angajat detectivi care l-au surprins pe el cu o alta femeie.

Detectivii au fost la panda zi si noapte si au inregistrat tot. Intalnirile lui Catalin cu presupusa amanta, discutiile lor, chiar si conversatiile dintre soti.

S-au strans astfel sute de fisiere audio si video. Barbatul nu pare convins ca judecatorii o sa ii dea nevestei dreptate, mai ales ca ea este la al 4-lea mariaj. Crede ca sotia a urmarit de la inceput sa dobandeasca toate proprietatile, toti banii, iar apoi i-a facut diverse inscenari pentru ca el sa fie arestat, iar ea sa puna mana si pe partea lui de avere. Avocatul sta linistit pentru ca, spune el, inregistrarile detectivilor nu sunt proba in procesul de divort.

Pana acum rost de pace nu e intre soti. Mai mult se acuza reciproc de fraude asa ca au intrat pe fir si procurorii.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu