marime text:

Din acuzator, acuzat! Procurorul care a trimis 12 ani in inchisoare un om nevinovat este anchetat

Cazul Tundrea, al barbatului condamnat la 25 de ani de inchisoare, din care a executat 12, pentru un viol si o crima pe care nu le-a comis, ia o noua intorsatura.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Procurorul care l-a considerat vinovat pentru acele lucruri a ajuns el in postura de a da explicatii in fata judecatorilor, intr-un proces in care altcineva este judecat pentru faptele respective.
 
Acum pensionar, fostul procuror Ion Diaconescu a explicat la Tribunalul Gorj ca avea suficiente probe si dovezi care l-ar fi incriminat pe Tundrea.
 
Asta desi, post-mortem, barbatul a fost gasit nevinovat de instantele din Romania, lucru pe care fostul anchetator nu il accepta.
 
Pentru violarea si uciderea copilei de 14 ani, este judecat acum un consatean, care initial nu a fost nici macar suspect.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuvraciul (2012-07-23 14:10:13)
Au si acuzatorii, si judecatorii o viata grea, cu mult stress...dar cei vinovati de hotarari eronate ar trebui sa raspunda individual si personal...nu sa se ascunda dupa imunitatea judecatoreasca...asa plateste Rokmania extrem de multi bani in procese cu hotarari nedrepte, rejudecate la Haga, Bruxelles samd ...
raspunde »
vraciul (2012-07-23 14:06:00)
Din pacate Tundrea a murit la scurt timp dupa ce a fost eliberat din penitenciar. Priviti chipul acuzatorului, nu are nici o greatza pt nenorocirea unui om..si, probabil, a multor altora...
raspunde »
andyy (2011-06-18 15:26:34)
sunt de acord ca sa fie anchetat procurorul, dar el va fi gasit vinovat doar daca A STIUT ca persoana respectiva este nevinovata. Daca insa, A APRECIAT GRESIT cf. probelor ca persoana este vinovata, procurorul nu poate fi tras la raspundere. Problema este alta: judecatorul care, pe baza probelor stranse de procuror l-a condamnat pe inculpat de ce nu e tras la raspundere? El a avut dosarul cu probe si A APRECIAT ca este vinovat, dand sentinta. Daca judecatorul ar fi stiut ca este nevinovat ar trebui sa raspunda pt infractiunea de represiune nedreapta art. 268 C.p.
raspunde »
asdd (2011-06-07 12:43:45)
ar trebuii sa ceara daune cateva milioane de euro/dolari/lire ce o vrea el :))
raspunde »
yo (2011-06-04 15:26:45)
un procuror care merita sa stea in penitenciar cu infractorii bagati de el acolo. Si-a batut joc de viata unui om.....i-a scurtat-o cu 70%, merita pe deplin sa ajunga in puscarie
raspunde »
lugoj (2011-05-26 22:33:59)
off topic Deseori accesez site-urile sport.ro,incont.ro,stirile protv.ro etc..in josul acestor site-uri sunt link-uri catre unele pagini web partenere printre care si crimetime.ro . Oameni buni, blurati/ cenzurati acele imagini socante prin care prezentati o stire pe crimetime.ro.E suficient sa afisati un titlu al stirei iar la imagine sa afisati un 18 sugestiv,cum mai faceti din cand in cand. Cine e interesat de titlu sa intre si poate sa vada acolo tot felul de imagini socante.Tocmai ce am fost pe sport.ro iar jos,in dreputul link-ului crimetime.ro s-a facut remarcata o tanara top-less pe asfalt plina de sange ,fara suflare,o imagine care m-a marcat psihic si care nu tineam neaparat s-o vad.
raspunde »
paul (2011-05-25 20:38:24)
dute si tu la cusca domnule procuror :)))
raspunde »
X.C (2011-05-25 10:53:56)
o mica ancheta si prin curtea judecatorilor, ca sunt destui cu bani murdari in conturi. O mica ancheta prin curtea lor se va face intr-o mare ancheta ca doar
raspunde »