marime text:

Deputatul PDL Sorin Pandele, trimis in judecata pentru luare de mita

Dupa o situatie dubioasa cu un teren pe care l-ar fi facut pur si simplu cadou, un deputat PDL intra pe "terenul" instantei supreme. Sorin Pandele este acuzat de procurorii anticoruptie de luare de mita si fals in inscrisuri oficiale.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Infractiunile ar fi fost comise in perioada in care era directorul Oficiului de Cadastru Arges. Atunci, i-ar fi dat unei femei un act de proprietate pe un hectar de teren din Pitesti, desi nu avea niciun drept.

Adica, a pus ochii pe o parcela ce nu era revendicata de nimeni si a ajutat-o sa devina proprietara, peste noapte. Pentru asta, Pandele ar fi primit mita 190.000 de lei, cam 40.000 de euro.

Alaturi de actualul deputat a fost trimisa in judecata si femeia care a primit terenul, dar si primarul unei comune de langa Pitesti care ar fi ajutat la falsificarea actelor.

Numai ca in timp ce acuzatii ar fi incercat sa-si ascunda urmele, trecand terenul de la o primarie la alta, proprietarii de drept ai parcelei au aflat de frauda.  

Dosarul lui Sorin Pandele a ajuns la Curtea Suprema, unde magistratii urmeaza sa stabileasca daca se face sau nu vinovat de acuzatiile pe care i le aduc procurorii anticoruptie. Prejudiciul ar trece de 500.000 de lei.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu