marime text:

De ce a fost redeschisa ancheta privind moartea Madalinei Manole. Explicatiile judecatorului

"Madalina Manole s-a sinucis, insa procurorii trebuie sa afle daca nu cumva cineva a ajutat-o, sau poate chiar a determinat-o sa recurga la acest gest". Acesta este punctul de vedere al judecatorului care a decis ca dosarul mortii artistei trebuie redeschis.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Magistratul si-a motivat miercuri hotararea si le-a impus o lista de prioritati anchetatorilor. Numai asa parintii cantaretei isi vor gasi linistea si poate se vor impaca si cu ginerele lor.

La insistentele sotilor Manole, care sunt convinsi ca fiica lor a fost impinsa sa isi ia zilele, un judecator a studiat intregul dosar.

Parintii Madalinei si avocatul angajat le reproseaza legistilor care nu ar fi explicat clar daca pe trupul artistei erau sau nu si alte rani in afara celei de la cap. Sugerau astfel ca trupul sa fie deshumat pentru o noua necropsie. Insa judecatorul nu a imbratisat aceasta idee si a acceptat dar o noua runda de audieri.

Cercetarile vor fi reluate cel mai probabil la sfarsitul verii. In primul rand, procurorii ii vor audia pe sotii Manole, care s-au plans ca la primele declaratii nu au fost asistati de un avocat.

Tot la Parchet vor ajunge si un var al Madalinei Manole, dar si un fan al ei - aflat in prezent in arest pentru o presupusa inselaciune - care sustine fara probe ca stie ce s-a petrecut in familia cantaretei.

De departe cea mai importanta declaratie pare sa fie cea a Bertei Slav, admiratoarea care i-a cumparat acea substanta otravitoare. Berta Slav are toate motivele sa fie nelinistita. Risca pe de o parte sa fie acuzata de inlesnirea sinuciderii sau, in cel mai bun caz, de detinerea si traficarea substantelor toxice pentru care risca pana la 15 ani de inchisoare.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu