marime text:

Dan Diaconescu, arestat preventiv pentru 29 de zile!

Judecatorilor le-a luat opt ore pana sa decida arestarea preventiva a lui Dan Diaconescu pentru 29 de zile. Pentru patronul posturilor de televiziune OTV si DDTV, sentinta a venit odata cu zorii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Magistratii au luat aceeasi decizie si in cazul realizatorului de emisiuni, pretins clarvazator, Doru Parv.

Dan Diaconescu a fost adus, marti seara, incatusat la sediul Judecatoriei sectorului 1, unde zeci de sustinatori l-au intampinat cu scandari de incurajare.

Audierile au durat toata noaptea, iar spre dimineata, dupa ora 5.00, noul judecator s-a pronuntat: cei doi vor ramane in arest timp de 29 de zile.

Investigatorii spun ca cei doi i-ar fi cerut 200.000 de euro primarului comunei Zarand, din judetul Arad. Asta ca sa nu dea "in vileag fapte reale sau imaginare compromitatoare pentru persoana vatamata, cum ar fi alegatia ca ar detine o avere importanta, nejustificata, precum si ca ar efectua tranzactii ilicite cu terenuri agricole, pagubind astfel cetatenii comunei Zarand", scrie in motivarea inceperii urmaririi penale.

Edilul Ion Mot ar fi platit 30.000 euro si 4.200 lei, dupa care a apelat la procurori.

Patronul OTV si DDTV este acuzat de santaj si amenintare. Alaturi de el invinuit si colaboratorul sau, Doru Parv.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu