marime text:

Cristian Cioaca, din nou in instanta! Vezi de ce s-a prezentat miercuri in fata judecatorilor

Sfidator si plin de incredere, Cristian Cioaca s-a prezentat miercuri la infatisarea din dosarul in care este acuzat ca i-a furat bunurile sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, doar pentru a cere stramutarea dosarului la o alta instanta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A incercat astfel sa mai obtina o amanare in procesul care bate pasul pe loc de trei luni, spun cei din cealalta tabara - parintii Elodiei si avocata lor.

"Nu vreau sa dau nicio declaratie. Am dreptul sa nu declar nimic", au fost frazele reperate la nesfarsit de Cioaca indiferent de intrebarile pe care i le-a pus judecatorul.

A afisat acelasi zambet ironic, aceeasi atitudine superioara. Avocata lui a cerut stramutarea dosarului, iar cererea va trebui sa ajunga la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Desi spera ca aceasta procedura sa amane din nou cauza, tertipul nu a tinut.

La termenul urmator, 16 februarie, vor veni in fata judecatorilor martorii. Se asteapta astfel probe ale furtului de care este acuzat politistul Cristian Cioaca.

Desi exista o hotarare definitiva care ii da dreptul mamei Elodiei sa-si viziteze nepotelul, femeia se plange ca nu l-a mai vazut pe Patrik de un an.

Cristian Cioaca a fost deja condamnat pentru violarea corespondentei electronice a Elodiei Ghinescu.

Acum e judecat pentru furtul bunurilor femeii, estimate la 500.000 de lei. La parchet e inca in lucru si dosarul in care Cristian Cioaca este acuzat ca si-a omorat sotia si i-a ascuns cadavrul.
 
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu