marime text:

Interlopul Costica Argint, la cateva ore distanta de libertate?

Ar putea fi ultima noapte de inchisoare pentru Costica Argint, condamnat la 3 ani si jumatate pentru ultraj. Potrivit agentiei Mediafax, Argint ar putea iesi marti pe portile penitenciarului Focsani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Surse din cadrul IPJ Vrancea, citate de Mediafax, afirma ca Argint ar putea fi pus in libertate marti dupa amiaza. Cererea sa de eliberare conditionata a fost aprobata, iar procurorii nu au facut recurs.

Costica Argint, care are statutul de refugiat politic in Italia, a fost arestat in decembrie 2009 de politistii italieni si extradat in Romania pentru a-si executa pedeapsa. Apoi, el ar trebui predat autoritatilor de la Roma, care il cerceteaza in dosare de santaj si camatarie.

Urmarit international de ani buni, Costica Argint a devenit cunoscut in 2007 cand, in calitate de reprezentant al Asociatiei Romilor refugiati politic, l-a intampinat la Roma pe ministrul roman de Externe de atunci, Adrian Cioroianu.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu