marime text:

Becali e KO - cu conturile blocate si fara stadion!

Judectoria Sectorului 5 a decis marti, la pranz, sa blocheze conturile lui George Becali in scandalul sponsorizarii neonorate.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Si asta nu este singura lovitura primita de europarlamentarul Gigi Becali. Marti dimineata, Ministerul Apararii a facut public faptul ca s-a reziliat contractul de inchiriere a stadionului Steaua.

Reprezentantii unei firme din Germania i-au reprosat lui George Becali ca a comandat doua aparate pentru spitalul Marie Curie, dar ca a platit numai unul. Celalalt sta si astazi nefolosit.
 
''Este un aparat revolutionar care are menirea sa inlocuiasca clasicele bisturie electrice care fac un deranj mai mare la nivelul tesuturilor decat l-ar face acest aparat. Poate fi folosit la orice interventie", spunea dr. Stefan Gavriliu, medic chirurg Spitalul Marie Curie.   

''Din nefericire acest aparat a trebuit sa stea in conservare si nu a putut sa deserveasca interesele copiiilor", spunea si prof dr. Gheorghe Burnei, sef Sectie Chirurgie Ortopedica.

La randul lui, George Becali tuna si fulgera. Afima ca el este un om de cuvant si vrea sa ajute pentru ca iubeste atat de mult copiii, numai ca simte ca a fost pacalit: "Si ce treaba am eu ca ati mai adus inca un aparat? Aduceti toate aparatele din Romania si aduceti facturile la Becali. Eu am promit 150.000 si am dat 250.000".

Primul furnizor afirma ca in conturi nu au intrat nici pe departe 250.000 de euro, ci sub 100.000. Al doilea furnizor l-a dat in judecata si i-a cerut sa isi onoreze promisiunile pana la ultimul eurocent. Cum Becali nu a platit nimic, firma a cerut poprirea conturilor sau scoaterea la licitatie chiar si a palatului daca este cazul.

Asta in cazul in care firma nu gasea bani in conturile lui Becali. Acesta admitea totusi ca ar archita si al doilea aparat medical. Credea insa ca factura este prea "umflata".

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu