marime text:

Cinci barbati castigau pana la 3.000 de lei pe zi, pe "spatele" a trei minore obligate sa se prostitueze

Cinci indivizi care au exploatat sexual trei adolescente timp de un an, profitand de dificultatile materiale pe care le aveau acestea in familie, au fost trimisi in judecata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La sfarsitul anului 2009, cei cinci barbati au recrutat trei bihorence minore, doua de 17 ani si una de 15 si, profitand de faptul ca fetele aveau diverse dificultati materiale si familiale, le-au exploatat prin practicarea prostitutiei pe o perioada de aproximativ un an.
 
In acest context, doi dintre suspecti, considerati liderii gruparii infractionale, au inchiriat patru apartamente in Oradea, in care cele trei tinere, cat si altele, au fost obligate sa se prostitueze contra unor sume de bani cuprinse intre 50 si 200 de lei de persoana. Clientii erau racolati prin intermediul unor anunturi facute la mica publicitate, prin care erau oferite 10 – 15 numere de telefon de contact.
 
In urma exploatarii sexuale a tinerelor, suspectii obtineau sume cuprinse intre 400 si 3.000 de lei pe zi.
 
Membrii gruparii au fost prinsi in flagrant delict, la sfarsitul lunii ianuarie, intr-unul dintre apartamentele inchiriate, in care un client tocmai "beneficia" de servicii sexuale contra cost. Tot atunci, politistii BCCO Oradea au descoperit 10 telefoane mobile, care erau puse la dispozitia clientilor pentru programari, si diverse obiecte sau accesorii pentru divertismentul erotic.
 
Cei doi lideri ai gruparii infractionale au fost cercetati in stare de arest preventiv, fiind in prezent incarcerati in arestul IPJ Bihor, iar alti doi suspecti au interdictie de a parasi localitatea de domiciliu, pentru o perioada de 30 de zile.
 
Cei cinci suspecti au fost trimisi in judecata pentru initierea si constituirea unei grupari infractionale in scopul savarsirii infractiunilor de trafic de minori si proxenetism. Daca vor fi gasiti vinovati, acestia risca pedepse privative de libertate cuprinse intre 7 si 18 ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu