marime text:

Scandalul "Mita la MApN": un ofiter a recunoscut ca a primit 5.500 de lei spaga, de la un singur candidat!

Cei doi generali ai Armatei Romane, acuzati de coruptie si cei trei ofiteri de grad superior, care au amestecat Ministerul Apararii intr-un dosar scandalos, au fost lasati sa plece acasa. Desi i-a audiat ore in sir, judecatorul a refuzat sa ii aresteze. Le-a pus totusi o serie de interdictii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Recursul se va judeca in cateva zile, la Instanta Suprema.

Dupa doua ore de deliberari, magistratii au decis ca cei cinci pot fi cercetati in libertate. Le-au interzis insa sa paraseasca localitatea de domiciliu, pana la finalizarea anchetei, sa discute intre ei si sa poarte arme.

Generalul-maior Mihai Chirita, seful Directiei Doctrina si Instructie din Ministerul Apararii, este acuzat ca ar fi intocmit o lista cu persoanele care trebuiau admise la scoala de subofiteri de la Pitesti. Nu este singurul care si-ar fi pus obrazul contra cost pentru cei care visau sa imbrace pe viata haina statului.

Un singur ofiter a recunoscut in fata judecatorului ca a primit din partea unui candidat 5.500 de lei.

Ministerul Apararii a refuzat sa comenteze acest scandal urias si sa puna la dispozitia presei cifrele de scolarizare de la cele doua institutii militare care ar fi admis persoane slab pregatite. De asemenea, nu se stie cati au contestat examenele.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu