marime text:

Directoarea de la banca din Brasov a furat banii clientilor pentru amantul turc?

29 de zile de arest preventiv. Aceasta este sentinta pe care a auzit-o din gura judecatorilor directoarea de operatiuni a bancii din Brasov, acuzata ca a luat banii unor clienti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Otilia Negrila este acuzata de comiterea a cinci infractiuni: delapidare, frauda informatica, inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si acces neautorizat intr-un sistem informatic. Procurorii au strans sufieciente probe impotriva ei.

Daca in fata presei nu a vrut sa vorbeasca, judecatorilor si procurorilor femeia le-a explicat cum a facut tranzactiile. In sala de judecata a venit imbracata in negru, parea foarte obosita si nu si-a ridicat privirea din pamant.

Pana in acest moment, 38 de persoane au depus plangeri la OPC pentru ca le lipsesc bani din conturi, iar prejudiciul de apropie de 2 milioane de euro. Femeia actiona nu de ieri, de azi, ci de cativa ani buni. Se pare ca se imprietenea cu clientii si ii convingea pe acestia sa-i lase ei banii sa ii depuna in conturi si le promitea o dobanda mai mare decat cea a bancii. Le dadea oamenilor acte false si, in realitate, banii ajungeau in buzunarul ei.

Totul a iesit la iveala cand unul dintre clientii bancii a venit sa ceara dobanda inainte de termenul stabilit, iar una din angajatele la ghiseu l-a anuntat ca pe numele lui nu exista niciun cont deschis.

Dupa doua ore de audieri, Otilia Negrila a iesit cu catuse la maini. Sedinta a fost secreta, iar sotul femeii nu s-a dezlipit de usa salii, asteptand verdictul. Omul sustine ca nu stia nimic din afacerile ei. In schimb, clientii audiati vineri la DIICOT au explicat in detaliu modul ei de operare. Unul dintre ei i-a dat directoarei, in mana, 50.000 de euro.

Pentru anchetatori e destul de dificil sa descopere intreg lantul infractional. E clar ca directoarea de operatiuni a avut complici, dar deocamdata este singura careia i se cer explicatii.

Ca in orice situatie de acest fel, nici acum nu au intarziat sa apara speculatiile. Apropiatii spun ca femeia s-ar iubi cu un coleg turc, de la Bucuresti, pentru care ar fi facut toate astea. Cert este ca o parte din pagubiti si-au primit inapoi banii din partea bancii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu