marime text:

Cate 16 ani de inchisoare pentru studentii macelari din Timisoara!

Cei doi studenti la Medicina din Timisoara, acuzati ca au ucis si transat un barbat au fost condamnati de Tribunalul Timis la cate 16 ani de inchisoare cu executare. Sentinta poate fi atacata cu recurs.
Cate 16 ani de inchisoare pentru studentii macelari din Timisoara!

Sergiu Florea si Carmen Bejan au fost gasiti vinovati de omor si profanare de morminte. Judecatorul Mircea Cretu a precizat ca solicitarile de schimbare a incadrarii juridice a faptei, depuse atat de familia victimei, cat si de Sergiu Florea, au fost respinse.

Sentinta poate fi atacata cu recurs in zece zile, la Curtea de Apel Timisoara.

Sergiu Florea si Carmen Bejan, ambii in varsta de 20 de ani, studenti la Universitatea de Medicina din Timisoara, au fost arestati, in 2 august 2009, in cazul barbatului al carui cadavru transat a fost gasit intr-o masina aflata in fata unui camin studentesc.

Sergiu Florea a fost arestat sub acuzatia de omor, iar Carmen Bejan pentru complicitate la omor. In urma audierilor, incadrarea juridica pentru studenta arestata a fost schimbata in omor. 

La termenul din 5 martie al procesului, Carmen Bejan a pledat nevinovat, sustinand ca Florea a comis crima si a transat cadavrul victimei.

Marti, in pledoaria pe care a tinut-o in fata instantei Tribunalului Timis, procurorul Simona Vandici-Dobra a afirmat ca, in baza probelor administrate in acest dosar, cere pedeapsa maxima prevazuta de lege atat pentru acuzatia de omor, care este de 20 de ani de inchisoare, cat si pentru acuzatia de profanare de morminte, care este de trei ani de inchisoare.

La randul lui, avocatul familiei victimei, Radu Zandomeni, a cerut schimbarea incadrarii faptei, din omor in talharie urmata de moartea victimei, pedeapsa pentru aceasta din urma fiind mai mare.

Avocatul lui Sergiu Florea, Camelia Taranu, a cerut, la randul sau, instantei de judecata schimbarea incadrarii faptei, din omor in lovituri cauzatoare de moarte, pedeapsa pentru aceasta din urma fiind mai mica.

In pledoaria ei, Camelia Taranu a incercat sa demonstreze instantei "sinceritatea" de care a dat dovada clientul ei in timpul anchetei si "lipsa de onestitate" a lui Carmen Bejan, care si-a schimbat de mai multe ori declaratia data anchetatorilor.

La randul sau, avocatul lui Carmen Bejan, Daniel Sabou, a cerut instantei achitarea clientei sale de toate acuzatiile, deoarece aceasta, sustine el, nu a participat nici la omor, si nici la transarea cadavrului victimei.

Crima de la Timisoara: "Fata mea nu avea niciun motiv sa ucida, ii trimiteam bani lunar"

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariucristina (2011-04-17 02:22:34)
oricum pacat de ei...sunt draguti amandoi...puteau sa aiba un viitor mult mai bun...
raspunde »
cristina (2011-04-17 02:22:06)
daca intradevar era cum ziceau ei si anume ca a fost auto-aparare si ca daia l-au omorat, pai atunci sa imi explice cineva dc nu au chemat atunci imediat politia si sa explice treaba...????ldc au trebuit sa il si transeze???pai asta denota faptul k ei sunt niste oameni bolnavi mintal....sa ai u sange sa tai un om...???wow...imi e groaza numai knd ma gandesc la asa cv....si apoi sa il bage in saci etc...
raspunde »
Cri (2011-01-24 10:39:57)
Dar lui a incercat cineva sa-i taie gatul ??? Pare a fi taiat cu lama.... Iar pt ce au facut ...trebuia inchisoare pe viata... Oricum la noi pedepsele sunt extrem de usoare...sa tot omori...ca te tine statul..mai bine zis poporul care plateste texe imense...
raspunde »
Anonim (2010-08-10 05:31:30)
16 ani? puscarie pe viata in ****** lor
raspunde »
NONY (2010-08-05 00:29:42)
CAM PUTIN PENTRU O VIATA DE OM LUATA!
raspunde »
virgil (2010-06-15 22:58:45)
...putin le a dat pt ce au facut , altii i au 20 de ani doar ca au omorat pe cineva si ei pt ce au facut mi se pare putin...asta e legea...furi o gaina iti da 5 ani , furi 100 de milioane iei 2 ani cu suspendare si cu banii la tine...
raspunde »