marime text:

CASTRAREA chimica - asta-i astepta pe pedofili, in Romania!

Pedofilii care recidiveaza ar putea fi castrati chimic. Este initiativa depusa la Parlament de un deputat care considera ca aceasta pedeapsa dura le va inhiba pornirile celor acuzati de abuzuri sexuale cu minori sau de incest.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Chiar daca este deja aplicata in unele dintre tari, legea incalca drepturile omului, sunt de parere avocatii.

Zilele trecute, un barbat de 41 de ani le povestea anchetatorilor cum a reusit sa invite la el acasa 9 fete, cu varste intre 13 si 17 ani. Le viola, le filma si posta filmele pe internet. A mai fost la inchisoare pentru pornografie pe internet.

Degeaba a stat in inchisoare pentru viol si incest si un alt barbat din Buzau. A fost eliberat, iar in 2009 si-a violat din nou una dintre fiice.

Medicii spun ca daca nu se face castrarea chirurgicala, cea chimica se aplica treptat, numai cu supravegherea unui specialist.

Avocatii spun ca legea ar incalca drepturile omului.

Pedofilii sunt castrati chimic in tari ca Polonia si Cehia. De curand si presedintele Rusiei a anuntat ca este de acord cu aceasta pedeapsa.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu