marime text:

Caldura mare, monser, la tribunal! Averile milionarilor Casuneanu si Locic incep sa se topeasca

Averile oamenilor de afaceri Costel Casuneanu si Marius Locic, cercetati pentru fapte de coruptie alaturi de senatorul Catalin Voicu si judecatorul Florin Costiniu, au fost puse sub sechestru asigurator de catre procurorii DNA.  
Caldura mare, monser, la tribunal! Averile milionarilor Casuneanu si Locic incep sa se topeasca
Marius Locic a fost chemat la DNA pentru a i se comunica decizia de a pune sub sechestru o suma de aproximativ 30.000 de euro din averea sa. A scapat destul de ieftin insa, caci lui Costel Casuneanu procurorii DNA ii vor institui sechestru asigurator pe bunuri in valoare de 200.000 de euro.
 

Tot in dosarul Voicu, in ultimele zile au fost audiati, alaturi de Costel Casuneanu si Marius Locic, si presedintele Senatului Mircea Geoana sau vicepresedintele PSD Dolj, Maria Schutz.

De asemenea, in acelasi dosar, procurorii DNA au mai audiat patru magistrati de la Sectia de Contecios Administrativ si Fiscal a Instantei Supreme, pe judecatorul Nicu Jidovu, de la Sectia Penala a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, pe Stefania Elena Voichita, grefiera la Instanta Suprema, secretara a judecatorului Florin Costiniu, fostul presedinte al Sectiei Civile a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dar si pe fostul prim-procuror al Parchetului Judecatoriei sectorului 1 Bucuresti, Mircea Ene

Arestati preventiv pentru coruptie in dosarul Voicu, oamenii de afaceri Marius Locic si Costel Casuneanu au fost eliberati pe 13 aprilie, dupa ce un complet de noua judecatori al instantei supreme a adecis ca pot fi cercetati si in libertate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu