marime text:

Bercea Mondialu' ramane in arest

Cu toate amenintarile ca este extrem de influent si cu toate declaratiile schimbate si raschimbate, Bercea Mondialu' ramane in arest.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Judecatorii nu l-au crezut nici pe nepotul sau, victima in acest dosar, care s-a externat special pentru recurs. A venit sa-si prezinte noua varianta: nu unchiul l-a injunghiat de fapt. Intre timp, interlopul i-a uluit pe procurori cu o alta teorie: el, om fara carte, a reusit sa faca avere de milioane de euro, in vreme ce oameni cu facultate iau ajutor de somaj.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu', s-a imbracat cu cel mai bun costum, ca sa faca impresie buna in fata judecatorilor. Le-a mai explicat si ca nu a fugit de politistii care-l cautau sa-l audieze in legatura cu injunghierea nepotului.

In sprijinul sau a venit chiar nepotul care saptamana trecuta era gata sa jure ca unchiul l-a injunghiat. Mercedes, adolescentul de 17 ani, a iesit din spital special ca sa corecteze declaratia facuta de pe patul de suferinta.

In vreme ce Bercea era dat in consemn la frontiera si cautat de politistii care il acuzau de tentativa de omor, fiul sau cel mic, in varsta de 14 ani, se autodenunta. El l-ar fi injunghiat pe Mercedes, le-a spus anchetatorilor, care cred ca toata povestea a fost pusa la cale de Bercea, ca sa scape de inchisoare.

La fel a scapat, spun procurorii, de multe dosarele penale in care a fost cercetat pentru lovire ori santaj. In urma cu cativa ani a fost acuzat ca ar fi atacat cu cutitul un consilier local si un angajat al fiscului. Unul si-a retras plangerea, celalalt si-a schimbat declaratia.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu', autointitulatul presedinte al romilor ramane insa anchetat in patru dosare pentru evaziune fiscala. Este dator statului cu 700.000 de lei, desi afacerile ii merg bine.

Primarul din Slatina spune ca interlopul are 11 case, toate construite ilegal. Majoritatea cladirilor pe care le are clanul Bercea sunt spatii comerciale, amplasate in zone bune ale orasului: magazine de imbracaminte, piese auto, baruri ori spalatorii. Ca sa nu bata la ochi, sunt trecute pe numele unor rude sarace de-ale lui, cred investigatorii.

Modul in care si-a dobandit averea este anchetat de procurorii, pe care Bercea Mondialu' i-a sfidat.

Clanul Bercea a fost cercetat in ultimii 5 ani in peste 100 de dosare penale. De majoritatea a scapat fara pedeapsa. Restul se judeca. O parte din influenta pe care o are in judetul Olt se datoreaza faptului ca se lauda peste tot ca are legaturi cu familia presedintelui Basescu: fratele acestuia i-a botezat anul trecut o nepoata.

Deranjat de astfel de afirmatii, fratele presedintelui Traian Basescu a refuzat sa le comenteze.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu