marime text:

Becali nu-si primeste "Valiza" inapoi! Banii de la Cluj raman sub sechestru

Gigi Becali are necazuri mari cu banii. Practic, de ce i-a fost frica nu a scapat. Tocmai ce a aflat ca n-o sa primeasca inapoi valiza cu 1,7 milioane de euro, care i-a fost confiscata acum doi ani, la Cluj, de catre procurorii anticoruptie. Decizia a fost luata luni seara, la Instanta Suprema.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Telenovela "Valiza" s-a incheiat dupa doi ani de la scandalul de la Cluj-Napoca, atunci cand procurorii DNA i-au sechestrat lui Becali 1,7 milioane de euro, sub acuzatia de dare de mita.

Procurorii DNA sustin ca Becali voia sa ii mituiasca pe fotbalistii de la U Cluj. George Becali afirma atunci ca banii erau insa pentru cumpararea unui teren in zona.

Mai multi jucatori ai Universitatii Cluj au sustinut exact contrariul spuselor lui Becali si au afirmat ca stiau de un aranjament.

Scandalul valiza a izbucnit in cursul lunii mai 2008, cand dintr-un restaurant din Cluj a fost ridicata o valiza cu 1,7 milioane de euro. Se presupune ca banii urmau sa fie impartiti jucatorilor de la U Cluj pentru a face un egal cu adversara CFR. Patronul Stelei a declarat atunci ca banii urmau sa fie folositi pentru achizitionarea unor terenuri in Cluj.

Gigi Becali : Un milion jumate'!
Adrian Mititelu : Pai ce ba, e putin, pe cuvant daca nu-i putin, da-le doua!
Gigi Becali : Pai doua, doua!
Adrian Mititelu : Auzi, da-i unu' lu' TONI, numai pentru TONI, ca sa...

Aceasta este doar una din discutiile pe care Gigi Becali le-a purtat cu diversi oameni din fotbal legat de "Valiza de la Cluj", mai multe stenograme fiind facute publice imediat dupa inceperea scandalului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu