marime text:

Becali strans cu usa sa-si plateasca datoriile!

Cu toate conturile blocate, iar casa din Pipera si Palatul din Aleea Alexandru, sub sechestru. Un scenariu sumbru, pe care Gigi Becali este obligat sa-l ia in serios. Milionarul este acuzat ca nu si-a onorat pana la capat promisiunea de a dota cu aparatura, de ultima generatie, "Spitalul de Copii Marie Curie". Acum, cei care au furnizat echipamentele vor ca Becali sa fie executat silit, pe motiv de neplata.  
Becali strans cu usa sa-si plateasca datoriile!

Reprezentantii unei firme din Germania ii reproseaza lui George Becali ca a comandat doua aparate pentru spitalul Marie Curie, dar ca a platit numai unul. Celalalt sta si astazi nefolosit.

''Este un aparat revolutionar care are menirea sa inlocuiasca clasicele bisturie electrice care fac un deranj mai mare la nivelul tesuturilor decat l-ar face acest aparat. Poate fi folosit la orice interventie", spune dr. Stefan Gavriliu, medic chirurg Spitalul Marie Curie.   

''Din nefericire acest aparat a trebuit sa stea in conservare si nu a putut sa deserveasca interesele copiiilor", spune si prof dr. Gheorghe Burnei, sef Sectie Chirurgie Ortopedica.

La randul lui, George Becali tuna si fulgera. Spune ca el este un om de cuvant si vrea sa ajute pentru ca iubeste atat de mult copiii, numai ca simte ca a fost pacalit: "Si ce treaba am eu ca ati mai adus inca un aparat? Aduceti toate aparatele din Romania si aduceti facturile la Becali. Eu am promit 150.000 si am dat 250.000".

Primul furnizor afirma ca in conturi nu au intrat nici pe departe 250.000 de euro, ci sub 100.000. Al doilea furnizor l-a dat in judecata si ii cere sa isi onoreze promisiunile pana la ultimul eurocent. Cum Becali nu mai plateste nimic, firma a cerut poprirea conturilor sau scoaterea la licitatie chiar si a palatului daca este cazul.

Asta in cazul in care firma nu gaseste bani in conturile lui Becali. Acesta admite totusi ca ar archita si al doilea aparat medical. Crede insa ca factura este prea "umflata".

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu