marime text:

Barbatul care i-a vandut Madalinei substanta cu care s-a sinucis nu este vinovat de moartea artistei!

Procurorii au dispus neinceperea urmaririi penale pentru infractiunea de omor in cazul decesului Madaline Manole si continua cercetarile fata de Cristian Urziceanu, cel care ar fi vandut substanta toxica cu care s-a sinucis cantareata. 
Barbatul care i-a vandut Madalinei substanta cu care s-a sinucis nu este vinovat de moartea artistei!

Parchetul Tribunalului Bucuresti a luat aceasta decizie "intrucat decesul numitei Mircea Magdalena Anca nu a fost consecinta vreunei fapte prevazute de legea penala". In schimb, s-a dispus continuarea cercetarilor fata de inculpatul Cristian Urziceanu pentru infractiunea de trafic de substante toxice.

Pe numele lui Urziceanu a fost emis un mandat de arestare preventiv in lipsa, in 18 octombrie 2010. El a fost dus in arest in 9 noiembrie, dupa ce s-a predat Parchetului Tribunalului Bucuresti. Cristian Urziceanu a fost insa eliberat, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis definitiv ca acesta sa fie cercetat in libertate, el avand insa interdictie de a parasi tara.

Procurorii au declarat insa ca, potrivit raportului de autopsie medico-legala intocmit de Serviciul de Medicina Legala Ilfov, moartea Madalinei Manole a fost violenta. In urma cu trei luni concluziile finale ale legistilor erau identice cu cele date azi de procurori.

Madalina Manole a avut parte de o moarte violenta din pricina unei insuficiente cardio-respiratorii acute. Totul din cauza ca a baut acea substanta toxica. Legistii adaugau atunci ca rana de la tampla stanga a aparut in momentul in care a cazut si s-a lovit de tocul usii de la baie si nu a avut niciun rol in tragicul sfarsit al cantaretei.

Examenele de laborator au mai stabilit ca Madalina Manole nu consumase nici alcool, nici droguri, inainte de a-si pune capat zilelor.

Va reamintim, Madalina Manole s-a sinucis in data 14 iulie, chiar de ziua ei de nastere.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu