marime text:

Studenta condamnata la 16 ani de inchisoare, pentru ca a macelarit un om, a facut recurs!

"Este nevinovata", spun avocatii studentei din Timisoara, condamnata marti la 16 ani de inchisoare, impreuna cu prietenul ei, pentru ca ar fi ucis si transat un barbat. Carmen Bejan a fost doar martor in acest caz, sustin aparatorii ei, incercand astfel sa ii reduca pedeapsa cu recursul formulat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Miercuri dimineata, la nici 24 de ore de la pronuntarea sentintei, avocatii lui Carmen Bejan au fost primii care au depus recursul la Curtea de Apel, cerand achitarea clientei lor. Acestia considera ca tanara nu a participat la omorarea si transarea barbatului de 65 de ani, ci a fost doar martora la grozavie.

Pe de alta parte, avocatii lui Sergiu Florea sustin contrariul: femeia a fost cea care l-ar fi injunghiat pe barbat direct in inima, iar prietenul ei doar a ajutat-o sa scape de cadavru.

Peste toate acestea si avocatul rudelor victimei spune ca va face apel, considerand sentinta pronuntata marti prea blanda si este hotarat sa ceara pedeapsa maxima pentru cei doi studenti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu