marime text:

Aveau in casa arme si grenade, dar judecatorii zic ca nu prezinta pericol public

Locuitorii din Sibiu si Medias nu mai sunt in siguranta, sustin politistii de la crima organizata, de cand judecatorii au eliberat doua grupari extrem de violente. Una dintre ele, condusa de un fost luptator in Legiunea Straina, avea un arsenal intreg, de la gloante folosite in lupte de gherila, pana la grenade si arme de asalt.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cealalta a strans peste 100 de plangeri de la oameni schingiuiti si obligati sa plateasca taxe de protectie.

In primul caz este vorba despre gruparea Potra, din Medias. Membrii ei au ajuns dupa gratii pentru ca infiintasera o fabrica de droguri. Politistii i-au considerat un pericol public. Nu doar pentru ca lider le este un fost ofiter din Legiunea Straina care isi organizase echipa dupa cele mai dure reguli paramilitare. Potra a postat pe site-ul sau imagini de la instructie.

Barbatul in varsta de 40 de ani a condus in trecut dispozitivul de securitate al emirului din Quatar si a antrenat garda de elita a unor presedinti din Africa.

Cand au fost retinuti, membrii gruparii erau toti inarmati cu cate 2-3 pistoale. Iar in casele lor s-au gasit o multime de alte arme, multe folosite de asasini profesionisti.

Dupa mai putin de o saptamana de arest preventiv, judecatorii Curtii de Apel Alba i-au eliberat pe patru dintre cei sase membri ai clanului. Cei care i-au retinut sunt ingrijorati.

La fel, judecatorii din Alba s-au dovedit indulgenti si cu 14 membri ai unei grupari impotriva careia sunt peste 100 de plangeri pentru vatamare corporala, lipsire de libertate, santaj, violare de domiciliu sau distrugere.

Magistratii n-au facut inca publice motivatiile deciziilor.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu