marime text:

Antonie Solomon, primarul suspendat al Craiovei, ramane in arest

Primarul suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, va ramane in arest, dupa ce Curtea de Apel Galati a respins, vineri, recursul formulat de acesta la masura arestarii preventive.
Antonie Solomon, primarul suspendat al Craiovei, ramane in arest
Decizia de mentinere a starii de arest in cazul lui Antonie Solomon a fost luata dupa ce, cu o zi in urma, instanta galateana a anuntat amanarea pronuntarii in acest caz pentru vineri.
 
Inaintea sedintei de judecata de joi, aproximativ 50 de sustinatori ai lui Antonie Solomon s-au strans in fata sediului Palatului Justitiei din Galati, afisand un banner pe care era scris: "Un suflet mare nu poate fi inchis" si recitand o poezie compusa special pentru primarul suspendat al Craiovei.
 
In 7 iulie, procesul a fost stramutat de la Tribunalul Arges, la Tribunalul Galati printr-o decizie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
 
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, lider al PDL Craiova, a fost arestat preventiv, in 3 martie, pentru luare de mita in forma continuata, uz de fals si fals intelectual.
 
In 10 martie, Solomon a fost suspendat din functia de primar, dupa ce prefectul judetului Dolj, Eugen Georgescu, a semnat ordinul in acest sens.
 
Solomon este acuzat ca ar fi primit 50.000 de euro mita de la un actionar principal al firmei PIC din Pitesti pentru a-i facilita diverse servicii in Craiova.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu