marime text:

Animatiile care reconstituie un accident rutier vor fi acceptate ca proba la proces!

Procesele in care se dezbat accidente rutiere ar putea fi considerabil scurtate! In curand, si in Romania vor fi acceptate ca probe la dosar animatii care sa reconstituie incidentul.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Expertii care acum fac schite pe hartie au la indemana softuri ce refac filmul accidentului, pe baza masuratorilor criminalistice si a declaratiilor martorilor. Cu o astfel de dovada in fata, judecatorului ii va fi mai usor sa inteleaga ce s-a intamplat si cine este vinovat.

Complexitatea filmuletului este data de probele stranse la locul accidentului. Cu cat cercetarea a fost mai amanuntita, cu atat mai clara este simularea pe calculator.

Softul genereaza automat viteza si directia autovehiculelor.

In tarile Uniuniunii Europene, expertizele de acest fel sunt folosite de foarte mult timp. Daca vor fi acceptate si in Romania, judecatorii vor putea analiza mult mai usor cazurile si procesele vor dura mai putin.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuadi (2011-05-10 15:15:38)
Atata timp cat va exista aberatia de inchisoare cu suspendare, soferi care omoara oameni nevinovati (pe trecerile de pietoni sau tintuiesc in scaun cu rotile tineri care aveau toata viata inaine),vor circula nestingheriti,eventual vor plati ceva familiei si justitia va considera ca viata celui rapus in accident a fost compensata.De fiecare data justitia romana ne arata cat valoreaza viata fiecaruia dintre noi.
raspunde »