marime text:

A ucis cu Porsche-ul trei oameni, sta trei ani la inchisoare! Daca nu primeste mai putin la recurs...

Gabriel Hilote, un om de afaceri din Cluj, va plati cu trei ani si opt luni vietile a trei oameni. Pe 19 octombrie 2009, s-a urcat beat la volanul autoturismului sau, un Porche Cayenne, s-a lansat intr-o cursa periculoasa si in momentul in care a facut o depasire, a spulberat pur si simplu o masina in care se aflau trei persoane: parintii si fiica de 15 ani.
A ucis cu Porsche-ul trei oameni, sta trei ani la inchisoare! Daca nu primeste mai putin la recurs...

Toti trei au murit: fata si tatal pe loc, iar mama a agonizat aproape o luna in spital, dupa care si-a dat si ea sufletul.

Miercuri, Judecatoria din Cluj Napoca a pronuntat sentinta, de trei ani si opt luni cu executare, si l-a obligat pe Hilote la plata a 43.000 de lei daune materiale si 230.000 de euro daune morale. Sentinta nu este, insa, definitiva.

Accidentul a avut loc in cartierul Grigorescu, din Cluj Napoca.Hilote s-a angajat intr-o depasire ilegala si a acrosat masina cu cele trei persoane care circula regulamentar. Dupa accident, a fugit de la locul faptei. S-a prezentat apoi la urgente, pentru ca suferise un traumatism usor, ocazie cu care s-a stabilit ca era baut. Avea o alcoolemie de 1,14 la mie.

Gabriel Hilote a fost arestat preventiv si a urmat un proces lung, in care avocatul lui a incercat orice pentru a-l face scapat. Numai ca toate expertizele efectuate au fost impotriva autorului accidentului. Din acest motiv, procurorii au cerut pedeapsa maxima pentru fapta sa - ucidere din culpa si conducere sub influenta alcoolului - care este de zece ani, insa instanta s-a oprit asupra unei pedepse mai mici.

Hotararea poate fi atacata de ambele parti in termen de zece zile.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu