marime text:

A atacat cu sabia un politist, dar avocatul lui spune ca nu este pericol public!

Judecatorii au decis arestarea preventiva a individului care a atacat cu o sabie un politist de frontiera, in Moldova Noua. Magistratii au dat verdictul joi noapte: suspectul va sta 30 de zile dupa gratii.
A atacat cu sabia un politist, dar avocatul lui spune ca nu este pericol public!

Aproape de miezul noptii judecatorii au au dat verdictul: cel care a atacat cu sabia un politist va merge dupa gratii pentru 30 de zile. Anchetatorii i-au intocmit hartiile pentru ultraj, insa cel mai probabil, spun ei, va fi acuzat in final pentru tentativa de omor.

Pe de alta parte, aparatorul legal al barbatului crede ca nu era nevoie ca acesta sa fie arestat.

Flancat de mascati, a fost urcat in masina politiei de frontiera si inainte de a pleca, agresorul si-a salutat familia. Barbatul a fost dus incatusat in arestul politiei din Resita.

Fapta sa a starnit uluire in Moldova Noua. Cu un curaj vecin cu nebunia, barbatul in varsta de 33 de ani n-a tinut seama ca intra intr-o unitate militara. Cu sabia ridicata, asemeni luptatorilor ninja, a alergat dupa unul dintre politistii de frontiera. N-a vrut doar sa-l sperie, de vreme ce a aruncat dupa el cu arma. Apoi a ridicat-o si a continuat sa faca circ.

Scandalul a inceput in centrul orasului, cand agentul, care era in patrulare, a trecut pe langa o terasa. Cativa tineri au facut glume legate de uniforma lui. Deranjat, omul a vrut sa ii legitimeze, numai ca unul dintre ei l-a lovit.

Batausul a fugit impreuna cu amicii lui, iar politistul s-a dus la spital, pentru ca fusese ranit la cap. N-avea de unde sa stie ca individul care il agresase l-a urmarit. Decis sa ii faca rau omului in uniforma, huliganul a intrat dupa el si in sectie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu