marime text:

A ajuns sa cerseasca la 91 de ani, dupa ce a pierdut 3 MILIARDE DE LEI VECHI!

Zeci de pensionari din Brasov, care si-au pierdut averile depuse la un CAR, s-au adunat la tribunal, nemultumiti ca vinovatii sunt tot nepedepsiti, desi i-au saracit in urma cu 2 ani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Printre ei se afla si o nonagenara, care a pierdut 300.000 de lei. Batranica, cea mai bogata si in acelasi timp, cea mai saraca dintre pagubiti, spune ca a ajuns sa cerseasca pe strada, dupa o viata in care a strans ban pe ban.

Doamna Dragan are 91 de ani. Modesta, imbracata in negru si sprijinita in baston abia mai umbla pe strada. E foarte bogata, dar doar pe hartie. In realitate, isi petrece unele dintre zile cersind.

Nici macar banii stransi din dobanzi nu i-au adus femeii vreo bucurie. I-a lasat tot acolo, ca sa se adune mai multi.

In aceeasi situatie sunt alti peste 400 de oameni, care au pierdut in total 2 milioane si jumatate de euro. Cativa dintre ei au venit la infatisarea de marti cu speranta, doar ca sa afle ca procesul impotriva celor care le-au cheltuit banii a fost amanat.

Si DNA-ul a inceput cercetarea penala impotriva administratorului CAR-ului. Dar paguba cine stie cand si daca va fi recuperata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu