marime text:

8.000 de oameni risca sa fie executati silit de stat, desi n-au fost anuntati ca sunt datori!

Situatie absurda la Brasov, din cauza autoritatilor, care nu mai stiu cum sa atraga bani la buget. Aproape 8.000 de oameni au primit in posta hartii prin care erau anuntati ca vor fi executati silit de Casa de Asigurari.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Motivul: ar fi uitat sa isi plateasca darile din 2005. 1.000 dintre cetateni s-au dus direct la judecatorie, pentru ca, spun ei, statul nu i-a informat din timp ca ar avea restante.

Oamenii au intrat in panica dupa ce au aflat ca sunt executati silit. Din cei 1.000 de oameni care au depus contestatiile, cei mai multi sunt varstnici, care se pot trezi cu poprire pe pensie. Cel mai tare ii revolta faptul ca s-au ales si cu penalitati, pentru ca nu s-au stiut datori.

Raspunsul conducerii CAS Brasov este cel putin surprinzator: contribuabilii nu au fost anuntati individual pentru ca scrisorile ar fi costat prea mult.

Din cei 1.000 de oameni care au depus contestatiile, mai bine de jumatate sunt pensionari. Ei risca sa se trezeasca astfel fara niciun ban.

Oamenii spun ca nu au fost anuntati ca in cazul in care au venituri suplimentare, cum ar fi conventii civile, inchirieri de spatii, trebuie sa platesca contributii.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu