marime text:

4 persoane retinute in cazul mitei de 1 milion de euro pentru chestorul Fatuloiu

Tentativa de a-l corupe chiar pe chestorul de la Ministerul Administratiei si Internelor, Dan Fatuloiu, cu 1 milion de euro s-a transformat intr-un dosar voluminos.  
4 persoane retinute in cazul mitei de 1 milion de euro pentru chestorul Fatuloiu
Procurorii DNA au emis in aceasta dimineata patru ordonante de retinere pe numele oamenilor de afaceri Catalin Chelu, Gabriel Constantinescu, Antonel Bunu si Stefan Badea. Vreme de 12 ore cei patru au fost audiati in prezenta avocatilor, dar si chestorul Dan Fatuloiu a depus marturie.
 
Gabriel Constantinescu si Antonel Bunu, apropiati ai omului de afaceri Catalin Chelu si asociati cu el in diverse firme, au fost prinsi alaturi de Chelu in fata sediului MAI. Cei doi ar fi venit, vineri, impreuna cu Chelu pentru a-i oferi mita lui Fatuloiu. Suspectii resping toate acuzatiile.
 
Directia Nationala Anticoruptie i-a organizat ieri un flagrant omului de afaceri galatean Catalin Chelu, dupa ce ar fi incercat sa ii ofere 50.000 de euro secretarului de stat in MAI Dan Valentin Fatuloiu.

Pe linga bani, Chelu ar fi vrut sa-i dea lui Fatuloiu si doua autoturisme de lux, sustin anchetatorii, si doua case, in valoare totala de un milion de euro. In schimb, Chelu ar fi vrut sa scape basma curata din citeva dosare penale.

In acest scandal a aparut si numele fiului chestorului de la Interne, Alexandru Fatuloiu, care ar fi facut afaceri cu unul dintre suspecti si ar fi intermediat intalnirea dintre Chelu si tatal sau, potrivit unor surse apropiate anchetei.

De altfel, Alexandru Fatuloiu a fost audiat aseara de procurorii DNA, iar calitate de martor.
 
Personajul principal din acest scandal, omul de afaceri galatean a mai avut probleme cu legea.
 
Aceste cazuri ar putea fi cheia intregului scandal. Potrivit Agentiei Mediafax, Chelu ar fi cercetat in mai multe dosare, inclusiv de procurorii DIICOt, pentru evaziune fiscala, spalare de bani si manipularea pietei bursiere, dar pina acum nu a fost oficial sub acuzare.
              

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu