marime text:

165.000 de euro - atat va plati despagubiri fostul prefect de Cluj parintilor copilului pe care l-a accidentat mortal

Fostul prefect al Clujului le va da 165.000 de euro parintilor unui copil pe care l-a accidentat mortal anul trecut. Calin Platon a ajuns la o intelegere cu rudele, astfel ca mama baiatelului si-a retras plangerea facuta impotriva lui.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fostul prefect este acum cercetat in stare de libertate pentru ca i-a lovit cu masina pe femeie si pe copilul ei, in timp ce traversau o trecere de pietoni.

Fostul prefect de Cluj, Calin Platon, s-a inteles pe latura civila cu parintii bebelusului de trei luni care a murit. Va trebuie sa plateasca insa 165.000 de euro pana pe 10 martie, termen stabilit de instanta Judecatoriei Cluj.

Calin Platon le va da celor doi cate 75 de mii de euro, iar femeii in plus inca 15.000 de euro, pentru leziunile suferite. Pocesul va continua insa pe latura penala.

Pentru ca si-a recunoscut fapta, fostul prefect de Cluj va beneficia de o reducere cu o treime a pedepsei care va fi stabilita de instanta.

Pentru ucidere din culpa, legea prevede de la un an pana la 5 de inchisoare. Fostul prefect a declarat la vremea respectiva ca a fost orbit de soare in momentul accidentului si nu a mai avut timp sa franeze pentru a evita tragedia.  
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu