marime text:

165.000 de euro - atat va plati despagubiri fostul prefect de Cluj parintilor copilului pe care l-a accidentat mortal

Fostul prefect al Clujului le va da 165.000 de euro parintilor unui copil pe care l-a accidentat mortal anul trecut. Calin Platon a ajuns la o intelegere cu rudele, astfel ca mama baiatelului si-a retras plangerea facuta impotriva lui.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fostul prefect este acum cercetat in stare de libertate pentru ca i-a lovit cu masina pe femeie si pe copilul ei, in timp ce traversau o trecere de pietoni.

Fostul prefect de Cluj, Calin Platon, s-a inteles pe latura civila cu parintii bebelusului de trei luni care a murit. Va trebuie sa plateasca insa 165.000 de euro pana pe 10 martie, termen stabilit de instanta Judecatoriei Cluj.

Calin Platon le va da celor doi cate 75 de mii de euro, iar femeii in plus inca 15.000 de euro, pentru leziunile suferite. Pocesul va continua insa pe latura penala.

Pentru ca si-a recunoscut fapta, fostul prefect de Cluj va beneficia de o reducere cu o treime a pedepsei care va fi stabilita de instanta.

Pentru ucidere din culpa, legea prevede de la un an pana la 5 de inchisoare. Fostul prefect a declarat la vremea respectiva ca a fost orbit de soare in momentul accidentului si nu a mai avut timp sa franeze pentru a evita tragedia.  
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariugabi (2011-02-16 14:12:46)
ai dreptate in legatura cu parintii.dar e si problema cu toti dobitocii de politicieni, primari,etc,vezi doamne au bani si pot plati orice.caci daca un om simplu ar omori si ar face o intelegere cu parintii,autoritatile s-ar autosesiza din oficiu si tot l-ar baga la puscarie.justitia in rom e numai pt cei care au bani si pt nenorocitii din politica.sa-i f..a ***** pe toti politicienii care nu fac nimic pt tara ci doar pt buzunarele lor.
raspunde »
nicu (2011-01-29 06:12:40)
astia da parinti sa isi vanda onoarea copilului pentru 165 de mi de euro mie rusine de ei si sila nu au suflet ca sa vedeti oricine are pret in lumea asta dar pretul e facut de altii nu de cel in cauza .sa va fie rusine parinti denaturati
raspunde »
Mirela (2011-01-28 09:24:35)
Ce MAMA...ce MAMA ...te-ai chinuit atatia ani cu copilul ala, te-ai tras pe *** ptr BANI...vai de tine de ratacita!!!!!
raspunde »