marime text:

Vrea sa moara strivit de rotile unei camionete care asteapta la semafor! IMAGINI SOCANTE

Tentativa de sinucidere incredibila, surprinsa de camerele de supraveghere in China. Un barbat traverseaza prin fata unei camionete care astepta la semafor si fara ca soferul sa observe, se baga sub masina, chiar in dreptul rotilor din spate.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cand semaforul arata verde, vehiculul demareaza si trece peste corpul omului. Barbatul de la volan isi da seama ca ceva nu este in regula si coboara sa vada ce s-a intamplat. Din imagini se poate vedea ca sinucigasul nu a murit, ci sufera groaznic.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu***.. (2010-10-27 23:13:37)
daca ala a vrut sa se sinucida yo imi tai *******,ala era rupt in *** si a vrut sa faca si el un ban pe spatele lu sofer
raspunde »
lazar (2010-07-30 12:53:28)
ba deacuma cand va sinucideti nu mai bagati si alti oameni la belea:))..ce sa zic oameni dementi.sa te sinucizi nu este o solutie.aproape toti trecem prin momente grele in viata,dar daca ar fi viata prea roz neam plictisi de ea.cine se sinucide este un las.dumnezeu a dat viata omului ca sa o traiasca nu sa sio ia el ca prostu
raspunde »
patrickbrown (2010-07-17 15:49:24)
Nu doar ca vrea sa-si ia propria viata, dar trebuie sai strice si viata celuilalt om. Ce nesimtit de om. Sinucigasi nesimtiti.
raspunde »
tudor (2010-07-17 09:03:18)
Mai plauzibil decat sinuciderea - de fapt voia sa dea victima intr-un accident rutier petrecut pe trecerea de pietoni, sau ii era foame si a vrut sa ajunga intr-un spital..
raspunde »