marime text:

VIDEO SOCANT!!! Un tanar de 24 de ani si-a transmis in direct sinuciderea, pe internet

Un tanar de 24 de ani s-a sinucis intr-un mod cumplit si lent marti dimineata si a transmis in direct oroarea pe un site de internet.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanarul, din orasul japonez Sendai, si-a anuntat intentia de a se sinucide cu doua zile inainte, pe acelasi site de internet. Marti, la ora stabilita, a avut multi spectatori, dar niciunul nu era convins de faptul ca tanarul vorbise serios.

Insa pe masura ce priveau imaginile, mai multe persoane au realizat ca nu era vorba de o farsa si au sunat la politie. Anchetatorii au localizat destul de repede locuinta sinucigasului, dar era deja mort cand au intrat in apartament.

El s-a spanzurat de o bara orizontala instalata la una din ferestrele apartamentului sau. Si-a acoperit fata cu o panza si apoi si-a pus streangul la gat. A murit lent pentru ca pozitia corpului ii permitea sa atinga pardoseala.

Din cercetari s-a stabilit ca tanarul a lucrat la o banca pana in luna august si dupa ce a ramas fara serviciu a fost cuprins de depresie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu